Prosjekter

Her samler vi noen av de prosjektene vi har jobbet med. Les mer om det enkelte prosjektet og ta kontakt om du har spørsmål!

Steigen Allhus

Allhuset har en grunnflate på 2219 m2 og totalt BRA er 3350 m2. Den består av en flerbrukshall med ett garderobesett samt øvrige arenaer for idrett som arenaer for trim og styrketrening, skyting og dans/kampsport. I tillegg huser den arealer for ungdomsklubb og arealer for undervisning‏‏

Fauskebadet

Rundt 300 mennesker møtte opp for å overvære statsministerens åpning av herligheten til 65 millioner og Stoltenberg la ikke skjul på viktigheten av det å ha et basseng.

Fjernvarme i Fauske sentrum

Oppgraderingen av E6 gjennom Fauske sentrum ble påbegynt i april 2006. I forbindelse med arbeidene ble det besluttet å legge snøsmelteanlegg i fortausarealene.

Helt på grensen

300 meter fra riksgrensen til Sverige jobber Rørlegger´n Fauske AS med sanitær- og varmeanlegget på nye Graddis tollstasjon. Før arbeidet kunne ta til måtte imidlertid alt av infrastruktur som vei, vann og strøm på plass.

Ronny gikk for IN4MO!

Rørleggerkjeden VB sentralt har inngått avtale  med en rekke forsikringsselskaper om samarbeid gjennom en ny arbeidsportal som heter In4mo.